Help Desk and PC Inventory Software by Gritware   Gritware Support Forums
Gritware Support Forums
Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Canadianmade

Member
Registered:
Posts: 69
Reply with quote  #1 
I get the the error message "The server is not operational" when trying to run a AD import. This was working and as far a I know nothing has been changed. I'm using the same LDAP query as before. I can cofirm that Active Directory is functioning. Anything else I can check?
thoese

Moderator
Registered:
Posts: 491
Reply with quote  #2 
Does the test respond if you leave everything blank (query, username and password)?
__________________
Todd @ Gritware
Other resources
Gritware.com
Knowledge Base
Web Tracks Help
Canadianmade

Member
Registered:
Posts: 69
Reply with quote  #3 
If I blank the username/password and LDAP query it returns successful. If I put the LDAP query back in it returns successful but when I put the Username in it gives me the error.
I can confirm that my username and password work and I have Domain Admin rights.
thoese

Moderator
Registered:
Posts: 491
Reply with quote  #4 
Typically AD isn't setup to require authentication to do query.  If you put your query in and leave the username and password blank does it work?
__________________
Todd @ Gritware
Other resources
Gritware.com
Knowledge Base
Web Tracks Help
Canadianmade

Member
Registered:
Posts: 69
Reply with quote  #5 
Yep, that worked. Must have had a brain fart today. Sorry about that.
thoese

Moderator
Registered:
Posts: 491
Reply with quote  #6 
Happy to hear you got it working.  Have a great weekend!
__________________
Todd @ Gritware
Other resources
Gritware.com
Knowledge Base
Web Tracks Help
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.